Welkom bij BSO the Wall

De BSO waar plezier en talent samenkomen

Ben je klaar voor een reis vol plezier, leren en vriendschap? Bij KidzKonnect maken we van elke dag een avontuur! Wij bieden een vertrouwde omgeving waar kinderen hun talenten en interesses kunnen ontdekken. Bij onze BSO creëren wij een speelse en vrije sfeer na schooltijd.

Onze kernwaarden

Talentontwikkeling

Ontdekken

Verbinding

Uitdaging

Sportiviteit

CreaKidz

 Laat de kunstenaar in je kind los! Onze creatieve workshops brengen verbeelding tot leven. Schilderen, knutselen en nog veel meer – hier is geen plek voor verveling!

TalentKidz

Kom je talent ontdekken! Zing de sterren van de hemel tijdens de karaoke, draai de vetste plaatjes tijdens de DJ-cursus of doe mee met de hipste dansjes.

FitKidz

Ren, spring en ontdek je favoriete sport! Bij KidzKonnect dagen we kinderen uit om hun energie kwijt te kunnen in leuke sportactiviteiten. Wie weet ontdekken we hier de volgende sportster!

AdventureKidz

Trek je avontuurlijke schoenen aan en ontdek de natuur om ons heen. Van speurtochten tot natuurwandelingen – KidzKonnect brengt kinderen dichter bij de wonderen van de wereld.

ScienceKidz

Onderzoeken, bouwen of uitvinden, bij ScienceKidz kan het allemaal! Geniet van leuke experimentjes in onze proefjestuin.

PartyKidz

Heb jij binnenkort iets te vieren? Wij organiseren ook super leuke kinderfeestjes! Kies je eigen thema en wij doen de rest! Ideaal voor het vieren van verjaardagen en andere leuke feestjes.

Scholen waar wij mee samenwerken

Kindcentrum Leeuwesteyn

Basisschool de Oase

OBS Waterrijk

Katholieke basisschool Hof ter Weide

Basisschool de Boomgaard

Katholieke basisschool Op De Groene Alm

Katholieke basisschool Onder De Bogen

Katholieke basisschool De Jazzsingel

Staat de school van jouw kind niet in de lijst, maar ben je geïnteresseerd in het unieke concept van KidzKonnect? Laat het ons weten! We gaan graag in overleg om te kijken of er mogelijkheden zijn om de ophaalservice uit te breiden naar de school van jouw keuze.

Aanmelden

Wil je jouw kind inschrijven voor onze BSO? Wij verwelkomen nieuwe gezichten met open armen! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over ons inschrijvingsproces en ontdek hoe jouw kind deel kan uitmaken van onze levendige gemeenschap.

bso utrecht

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de BSO? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en kijken ernaar uit om jou en je kind te verwelkomen in onze BSO-familie.